Zaštitite svoj Comandante Grinder ovim dodacima


Popularna ručna brusilica ima više za ponuditi s novom linijom alata i pribora koji su sada dostupni.

OD TANYE NANETTI
VIŠI ONLINE DOPISNIK

Glavna fotografija Tanya Nanetti

Kako biste skuhali savršenu šalicu kave, važno je odabrati pravi pribor za kavu. Neophodan je pouzdan mlinac za kavu. Većina ljubitelja kave počinje s jednostavnim i pristupačnim mlincem. Ali često na kraju prijeđemo na profesionalniji (i skuplji) model, bilo ručni ili automatski.

Među ručnim mlinovima, Zapovjednik često je nagrađivan kao jedan od najboljih. Ručno je izrađen u Njemačkoj i lako se kalibrira zahvaljujući praktičnom brojaču klikova, koji vam omogućuje repliciranje recepta i dijeljenje s prijateljima. Uz njegov elegantan dizajn i više boja koje možete izabrati, lako je vidjeti zašto je Comandante postao tako prepoznatljiv.

Ruka drži drveni Comandante mlinac. Ima veliki drveni gumb na dugačkoj metalnoj ruci na vrhu, drvenu sredinu i prozirno stakleno dno. U pozadini je zemljana staza koja vodi u zimzelenu šumu.
Comandante ručni mlin u divljini. Fotografija Josha Tavesa.

Dobar proizvod ne samo da mora dobro funkcionirati u trenutku kupnje, već mora biti pouzdan i dugoročno učinkovit. Nasuprot mnogim proizvodima stvorenim namjerno s programiranim zastarijevanjem, mlinac Comandante stvoren je da izdrži. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, cilj je da vaš mlin traje cijeli život.

Prethodno smo pokrili neke Comandanteove dodatke, ali danas gledamo neke dodatne alate koje je tvrtka izdala. To bi trebalo pomoći da vaš mlin ostane u vrhunskoj formi i osigurati da vaš Comandante traje godinama koje dolaze.

Putna torba u svom kartonskom pakiranju. Postoji detaljna kartica sa dijagramom koja objašnjava čemu služe unutarnji džepovi, a vidljiva je obična poleđina crne torbe.
Raspakiranje putne torbe C40. Fotografija Tanya Nanetti.

Putna torba C40

Savršen suputnik za putovanja s vašim Comandanteom, putna torba C40 definitivni je dodatak za sve vaše avanture. Posebno dizajniran za pohranjivanje mlinca zajedno s njegovom ručicom i dvjema rezervnim posudama za zrna (ili, ako vam je draže, vrećicom za kavu), također može sadržavati alate poput četkica i žlica za šalice, zahvaljujući funkcionalnim džepovima.

Unutar putne torbe. Ima dva zaobljena džepa za držanje mlinca i vrećice kave. Postoji omča s gumbom za pričvršćivanje ručke. S druge strane, ravni džep za držanje žlice ili drugih malih predmeta. Torba se zatvara patentnim zatvaračem.
Putna torba C40 preklopi se na pola kada se otvori za lak pristup funkcionalnim džepovima. Fotografija Tanya Nanetti.

Lagana i mekana, ali u isto vrijeme izrađena od čvrstog pamuka, putna torba je prave veličine za vašu ručnu prtljagu ili za vaš ruksak za kampiranje. Samo spremite svoj mlinac i kavu koja će vam trebati i sve će biti savršeno za sljedeće putovanje!

Prednja strana putne torbe. Ima kožne ručke i utisnuti kožni logo Comandante. Logotip je štit s krilima sa strane. Štit drži tri zupčanika, kao iz sata.
Dizajn torbe C40 je minimalističan i funkcionalan. Fotografija Tanya Nanetti.

Navlaka od filca

Razvijen za zaštitu Comandantea, filcani “rukav” je otporan na UV svjetlo, propušta zrak i odbija prljavštinu. Savršen je za izolaciju mlina od previsokih temperatura, zahvaljujući svojoj elastičnoj strukturi (od 100% fine Merino ovčje vune). Navlaka savršeno prianja uz vaš Comandante, štiteći ga od slučajnih ogrebotina, udaraca i ogrebotina.

Četke za bariste

Izrađene od drva i prirodne dlake, Comandante četke dolaze u različitim oblicima i veličinama kako bi najbolje očistile ne samo različite dijelove mlinca i staklenki za kavu, već i kako bi radna stanica za kavu bila uredna. Nadalje, dodatna četka od nehrđajućeg čelika posebno je napravljena za pravilno čišćenje metalnih dijelova mlina.

Unutar kutije s tekućinom za njegu neravnina. Tu je staklena boca s poklopcem na zavrtanje, ravna drvena četka s dlakama i krpa za čišćenje.
Zaštita neravnina na vašoj brusilici osigurat će fluidno kretanje i održavanje brusilice. Fotografija Tanya Nanetti.

Burr Care Fluid Set

Sastoji se od a Burr Care Fluid bocu, jednu mekanu pamučnu krpu i četku od nehrđajućeg čelika, ovaj je set savršen za poliranje neravnina i dijelova od nehrđajućeg čelika Comandantea. Samo trebate nanijeti malu količinu ulja na krpu i utrljati je na željenu čeličnu površinu, koristeći priloženu četku za čišćenje čelične površine i uklanjanje ostataka oksidacije.

Set balzama za njegu drva

Ovaj set (s balzamom, krpom i četkom) savršen je za one s drvenim mlinom. Jednostavno utrljajte malu količinu balzama na drvenu površinu pomoću pamučne krpe, nastavljajući ponovno nanositi balzam dok ga drvo ne prestane upijati. Pustite drvo da odstoji nekoliko minuta, a zatim ga ispolirajte priloženom pamučnom krpom.

O AUTORU

upita Nanetti (ona/ona) je barista za specialty-caffe, putnik i sanjar. Kad nije za aparatom za kavu (ili ne posjećuje neki skriveni kutak svijeta), zauzeta je pisanjem za Pobuna za kavuweb stranica o specialty kavi koju stvara zajedno sa svojim dečkom.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *