WONDR lansira liniju 100% prirodnih proizvoda za tuširanje koji se mogu ponovno puniti

Marka prirodnih proizvoda za njegu WONDR lansirala je svoju najambicioznu liniju proizvoda do sada, s najavom WONDR Liquids. Marka je bila zauzeta razvojem svog visokokvalitetnog praha WONDR i bočica koje se mogu ponovno puniti, i spremna je pustiti ga u svijet nakon dvije godine proizvodnje.

Nakon dugog procesa istraživanja i razvoja, WONDR je finalizirao proizvodnju svoje nove linije bočica šampona i gelova za tuširanje koji se mogu ponovno puniti, a proizvodi dolaze u obliku praha u papirnatim vrećicama. Linija proizvoda, koja se smatra ‘najprirodnijom te vrste’, dobila je savršenu ocjenu 100/100 yuka.

WONDR puderi su potpuno prirodni i dostupni u 3 mirisa za njegu vaše kože i kose. Ne samo da su naši proizvodi superhrana za vašu kosu i kožu, oni također nude jednostavno rješenje za kretanje uz naše silikonske boce koje se mogu prati u perilici posuđa i vrećice koje se lako izlijevaju – sve što trebate učiniti je dodati vodu i promućkati.

Svaka vrećica u prahu sadrži onoliko proizvoda koliko i DVA tekuća proizvoda za tuširanje od 500 ml, vrećice pružaju čistu i svjesnu alternativu uobičajenim opcijama i dobre su za vašu kosu, kožu i planet – što ne volite?

ČUDESNI mirisi:

Kremasti kokos

Osvježavajuća, bogata i kremasta pjena s oštrom aromom kokosa koja vam daje glatko, meko iskustvo kokosa.

Svježa breskva

Pretvorite svoje iskustvo tuširanja u san boje breskve i mirišite onoliko slatko koliko osjećate!

Zdravo bilje

Osjetite okus prirode u svojoj tuš kabini s našim asortimanom zemljanih biljaka koje vašu kožu i kosu ostavljaju čistima, nahranjenima i hidratiziranima.

WONDR Tekućine su od danas dostupne na Kickstarteru, s ogromnim popustom od 40% za super ranoranioce:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *