Thrive Farmers otvara obrazovnu pržionicu i maloprodajne barove na Sveučilištu Auburn. Dnevne vijesti o kavi časopisa Roast

Napredujte ovdje Auburn kava koledž thach

Na jednoj od novih [email protected] kafići u kampusu Sveučilišta Auburn. Sve slike ustupljene Caravan Marketingu.

Tvrtka za kavu i čaj sa sjedištem u Atlanti Napredujte poljoprivrednici otvara proizvodnu pržionicu uz dva maloprodajna caffe bara u Sveučilište Auburn u Alabami, podižući razinu kvalitete kave i obrazovanje o kavi u kampusu.

Integracija s Auburnovim novim Ugostiteljska školathe pečenjara i jedan od caffe barova, zv [email protected]nalaze se unutar potpuno novog, 110 milijuna dolara Tony & Libba Rane kulinarski znanstveni centar.

Druga maloprodajna trgovina nalazi se u susjedstvu, na javnoj adresi Hotel na Sveučilištu Auburn i konferencijskom centru Dixon.

Napredujte ovdje Auburn kuhanje kave

Pržionica i barovi Thrive pridodaju fleksibilnoj mješavini prostora šesterokatnog Rane centra, uključujući kulinarske laboratorije, izložbenu kuhinju, učionice, vrhunski restoran za poduku s dvokatnom vinskom sobom, luksuzni hotel i spa, krovnu vrt i dnevni boravak te sala za hranu. Sljedeće proljeće pridružit će im se craft pivovara i mikrodestilerija.

“Već smo imali priliku s novim direktorom za kavu prezentirati u učionici i jako smo uzbuđeni zbog budućnosti”, rekao je suosnivač Thrive Farmers i glavni direktor za održivost Ken Lander za Daily Coffee News. “Naš je plan uključiti se u akademski program u učionici podučavajući pečenje i rad u kafićima. Nadamo se da će grupe studenata doći na početak i upoznati terroire kave i učiti o proizvodnji. Nadamo se da će u budućnosti sljedeća generacija poljoprivrednika moći doći i iskusiti stažiranje u RCSC-u i imati iskustva na strani potražnje kave, čaja i svijeta ugostiteljstva.”

Thrive Here Pržionica kave Auburn

Uskoro Auburn narančasto-plavi 12-kilaški Diedrich pečenjara će se pokrenuti za proizvodnju, a plan je da s njom rade studenti [email protected] Direktor kave Alex Brown o prženju, stvaranju pića, korisničkoj službi i drugim vještinama kave.

Modbar espresso sustav je instaliran na prednjem šanku u Centru Rane za nastavu, dok je 2-grupni Eversys super-automatski stroj obrađuje veće količine zvuka na stražnjoj traci. Mlinovi Mahlkönig Peak i Baratza Sette lome zrna za espresso i drip, pri čemu potonje metode uključuju Curtis Seraphim pourover sustave. Hladno kuhana kava i čajevi točeni su.

Osnovan 2011. godine od strane Michaela Jonesa, Thrive Farmers je od samog početka izgrađen kako bi prenio više vrijednosti proizvođačima kave, plaćanjem viših cijena za zelenu kavu, dijeljenjem dobiti s poljoprivrednicima nakon konačne prodaje i preuzimanjem dugoročnih obveza kupnje.

Dok se model prilagođavao tijekom godina kako bi se unaprijed osiguralo još više plaćanja poljoprivrednicima, Thrive Farmers također se okušao u maloprodajnim partnerstvima, uključujući nova otvaranja u Auburnu, otvaranje Dairies Coffeehousea i Cold Brew Bara 2019. u Atlanti. Dodatno, Thrive Farmers Direktor kvalitete pića David Pittman nadzire pečenje i kontrolu kvalitete za tvrtku Uzgajivačeva rezervna linija u zasebnoj pečenjari.

Caffe bar Thrive Here Auburn

Thrive radi s dodatnim partnerima za pečenje za veću proizvodnju kao dobavljač za klijente kao što su lanac brze hrane Chick-fil-A, lanac košarica s voćem Edible Arrangements i tvrtka za distribuciju restorana Gordon Food Service. Rast Thrive Farmers kao dobavljača čaja ove je godine ubrojio Delta Air Lines među svoje najnovije kupce.

“Thrive Farmers nastavlja širiti tržište za naše partnere poljoprivrednike”, rekao je Landers. “S našim velikim širenjem na čaj, nadamo se da ćemo vidjeti druge poljoprivredne proizvode i njihove uzgajivače kako će u budućnosti pronaći nova tržišta na kojima poljoprivrednik može dijeliti stvarnu vrijednost svog rada nizvodno u lancu vrijednosti.”


[email protected] sada je otvoren na glavnom ulazu kulinarskog znanstvenog centra Tony & Libba Rane na uglu South College Street i Thach Avenue u Auburnu. Recite urednicima DCN-a o svom novom kafiću ili pržionici ovdje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *