Proljetno vrijeme! Tajne deserta i inspiracija

Budući da je proljeće pred vratima, mislili smo da ćemo to godišnje doba dočekati dijeljenjem naših proljetnih tajni, podsjetnika za odmor i LTO inspiracije.

Sezonski LTO zauzimaju prvo mjesto u interesu potrošača. Jedinstveni okusi dostupni svake sezone pozivaju na eksperimentiranje, s velikom potražnjom: 47% posjetitelja (u dobi od 18 do 34 godine) kaže da se njihove preferencije na jelovniku mijenjaju s godišnjim dobima. Kao rezultat toga, restorani mogu iskoristiti popularnost sezonskih okusa i artikala koji imaju smisla. Evo naših proljetnih favorita koji će vam pomoći da pripremite živahne LTO specijalitete.

Prvo, aS proljetnim i ljetnim pristupom, preporučujemo da svom jelovniku dodate neke sezonske okuse, poput citrusa i bobičastog voća. Naš Manifesto kolačić s limunom i borovnicom šećerni je kolačić koji se topi u ustima, pun divljih Maine borovnica i naletu okusa citrusa. Operateri ih mogu naručiti za izlaganje u pekarnici ili za jarko ukusnu poslasticu, za ponijeti s opcijama pojedinačnog pakiranja.

Za nešto malo više, pokušajte ponuditi udobnost našeg kolača od sira Blueberry Cobbler White Chocolate. Zasigurno ugodan za publiku, sa vlažni komadi torte s kremom od mahune vanilije, slatki oblozi kompota od bobičastog voća i kremasti kolač od sira od bijele čokolade. Preliveno borovnicama, šlagom i strugotinama bijele čokolade.

Očuvajte svježinu tako što ćete ovaj dekadentni desert obložiti lemon curdom i malo ulja od bosiljka (recept pogledajte ovdje).

Također, proljeće predstavlja neke važne praznike, poput Uskrsa (17. travnja) i Majčinog dana (8. svibnja). Da biste pripremili svoj blagdanski desertni meni s a popularan uskršnji desert, odaberite četiri ili šest slojeva torte od mrkve. Naš Four High Carrot Cake sloj je po sloj vlažnog kolača od mrkve načičkanog grožđicama, orasima i ananasom, a zatim završen glazurom od krem ​​sira i mrvicom ganachea od bijele čokolade. Još jedan popularan proizvod je naša Velika torta od mrkve koja je šest slojeva vlažnog kolača od mrkve u sendviču s našom glatkom glazurom od krem ​​sira i posuta je pekan orahima.

Ne zaboravite, prezentacija je bitna!

Slično tome, poželjet ćete se pripremiti za Majčin dan. U čast majčinstva i slaveći majčinske veze koje su nas učinile takvima kakvi jesmo, pozdravljamo naše superjunake. Zovu se ‘mama’. Evo nekoliko prijedloga kako Majčin dan učiniti posebnim uz desert! Operateri mogu sami ponuditi naš Brulee od sira s bijelom čokoladom i malinom. Svilenkasto glatki bijeli čokoladni sir, sa živopisnim crvenim kovitlacem maline, ručno pečen i glaziran u jednostavnoj eleganciji. Ili slojite komade kolača od sira s mousseom od malina i umakom, Chantilly kremom od vanilije sa svježim malinama u ovaj trifle recepte. Prekrasno jelo s modernim štihom!

Još jedna popustljiva opcija je ovo bogato brownie bowl recept napravljeno s našim Honduraški čokoladni manifest Brownieali se lako može zamijeniti našim fantastičnim čokoladnim kolačićem. Na vrh brownie stavite peruansku crème fraiche i ganache, istuširajte hrskavim mrvicama kolačića Amaretto i završite s višnjama Amarena.

Konačno, gotovo polovica svih potrošača restorana smatra da je važno da operateri održavaju jelovnike svježima tijekom cijele godine nudeći specijalitete i LTO. Više o tome pročitajte ovdje. Stoga, kako bismo našim kupcima olakšali posao, odabrali smo neke od naših omiljenih recepata inspiriranih proljećem i ideje. Oživite klasične deserte zbog kojih će vaši kupci žudjeti za više. Ponovno otkrijte što jedan sku može učiniti za vas sa raznovrsnim proizvodima kao što su naš New York Cheesecake i Original Cheesecake Xango®.

Obratite se svom prodajnom predstavniku već danas kako biste bili ispred proljetnog vremena!

Barsicle Concept Video

Bonus ideja! Za naše potrošače koji ostaju kod kuće, evo sjajne ideje za proljetno okupljanje – recepti za barsicle

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *