Pogled iznutra: Xurro, Churro tvornica u Orlando Vineland Premium Outlets

Xurro, Churro Factory nudi sve što ima churro, od Churro Sundaes do Churro S’mores, i sve između. Pozvani smo u Orlando Vineland Premium Outlets da probamo neke od najpopularnijih jelovnika Xurroa. Churrosi su glavna namirnica gurmana u Orlandu, pa smo bili uzbuđeni probati neke od njihovih slatkih kreacija.

Churro Sundae

Churro Sundae sadrži tri kuglice sladoleda od vanilije, topli čokoladni kolač, dva topla churrosa i preliven je šlagom i duginim posipom. Ako nikada niste umakali topli churro u sladoled, evo vam prilike. Kombinacija je bila očekivano ukusna i toplo preporučamo ovo jelo.

Churro S’more

Churro S’more spaja dva svježa churro peciva, s gnjecavim kolačićima od marshmallowa i otopljenom mliječnom čokoladom. Xurro marshmallowe peče svježe, tako da okus podsjeća na s’more iz djetinjstva uz logorsku vatru. Topli marshmallow učinkovito otapa čokoladu, čineći prekrasnu slatku poslasticu.

Churro petlja

Churro Loop u potpunosti je prekriven čokoladnim kremom i preliven šarama duginih boja. Ovo je savršen brzinski zalogaj za sve ljubitelje čokolade. Iznenađujuće je zasitan, a još ljepši za pogledati. Samo oprez – lako je napraviti nered s ovom poslasticom!

Klasični Churro

Nije iskustvo kušanja churroa bez barem jednog klasičnog churroa. Xurro radi svoje churrose svježe po narudžbi, tako da su znatno bolji od vaših klasičnih churrosa u tematskom parku. Naš churro bio je fin i topao i skuhan do savršenstva. Za brzi i pristupačniji međuobrok svakako probajte klasični churro. Xurro nudi i churrose punjene jagodama i vanilijom, ili umočene u Nutellu ili Dulce de Leche.

Druge stavke jelovnika koje su također izgledale ukusno uključuju Churro Milkshakeove, Funnel Cakes, Mexican Chocolate i još mnogo toga.

Tvornica Xurro, Churro ima dvije lokacije, jednu u Orlando Vineland Premium Outlets, kao i jednu u Clermontu. Možete ih pratiti na Instagramu na @ChurroFactory_Xurro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *