Petaluma hrana za pse surađuje s Erewhon Marketom za debi u praksi

Održivi pas prehrana marka Petaluma najavljuje da ima svoj debi u trgovačkom lancu Erewhon Market u Los Angelesu.

“Oduševljeni smo što smo učinili prvi korak u praksi s Erewhon Marketom”

Vrhunska hrana za pse Petaluma i žvakaći proizvodi dostupni su na svih osam lokacija tržnice Erewhon u okrugu Los Angeles. Lanac specijaliteta sadržavat će hranu brenda Roasted Peanut Butter & Sweet Potato u vrećici od pet funti, zajedno s dehidriranim žvakaćim žvakama.

Prema Petalumi, od svojeg izravnog debija 2021. tvrtka je povećala bazu vjernih pretplatnika, od kojih 15% čine korisnici koji se nalaze u južnoj Kaliforniji.

Hrana za pse na biljnoj bazi
©Petaluma

Napravljena od strane veterinarskih znanstvenika, Petaluma formula maslaca od pečenog kikirikija i slatkog krumpira nježno je pečena kako bi psima osigurala hranjive tvari koje su potrebne uz puno manji “otisak šape” u okolišu.

Ekološka misija

Petaluma navodi da njihova hrana za pse, koja zadovoljava AAFCO smjernice za hranjenje odraslih pasa, zamjenjuje sastojke koji zahtijevaju velike resurse biljnim i organskim alternativama koje zahtijevaju manje zemlje, vode i proizvode manje stakleničkih emisija. Promovišući posvećenost brenda zaštiti okoliša, Petalumina hrana za pse peče se u postrojenju na solarnu energiju i pakira u vrećice koje daju prednost materijalima koji se mogu reciklirati i kompostirati.

Godine 2022. Petaluma je svojoj ponudi dodala slatki krumpir Jerky od jednog sastojka. Jerky je pun vitamina, minerala i dijetalnih vlakana, a trebao bi poslužiti kao zdrava alternativa pilećem jerkyu.

Petaluma poslastice
©Petaluma

“Visokokvalitetna prehrana”

“Namjeravali smo svojim psima pružiti visokokvalitetnu prehranu koja nije žrtvovala naše vrijednosti oko okoliša i dobrobiti životinja,” rekao je Garrett Wymore, izvršni direktor i suosnivač tvrtke Petaluma. “Ima li boljeg prodavača koji bi nam pomogao ispuniti naš cilj. Ima li boljeg trgovca na malo koji bi nam pomogao ispuniti naš cilj od Erewhon Marketa, koji je svoju reputaciju izgradio na povjerenju i iznimnim standardima. Oduševljeni smo što smo napravili prvi korak u ciglu i žbuku s Erewhon Marketom, koji dijeli našu viziju održivijeg i suosjećajnijeg prehrambenog sustava.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *