Pet (više) ideja za darove za Majčin dan na temu kave

najbolja zrna kave na svijetu, najbolja kava na svijetu, Majčin dan, darovi za Majčin dan, ideje za darove za Majčin dan, dar za mame, darovi za kavu, poklon košare za kavu

U prethodnom smo postu pogledali pet naših najboljih ideja za darove za Majčin dan za 2022. U međuvremenu smo shvatili da još uvijek postoje deseci drugih sjajnih darova za kavu za Majčin dan.

Neki od njih su očitiji od drugih, pa smo mislili da bismo ponovno pogledali nekoliko promišljenijih opcija.

Opet, ne možete i nećete pogriješiti s vrećicom izvrsnih zrna kave majstorskog proizvođača. Najbolja zrna kave na svijetu uvijek će biti jedna od najljepših ideja za poklone za Majčin dan za mame koje vole kavu.

Ali ako ove godine želi dodati nešto više u svoju košaru s darovima, evo još pet ideja za darove za mame ljubiteljice kave koje možete pogledati:

1) Kava i čaj Umjetnost i obrt

Prvo, ovo je cijela kategorija ideja za darove za Majčin dan na temu kave koje vrijedi pogledati. Na primjer, bojanke za kavu i čaj uvijek su popularne, kao i setovi za ručni rad, setovi za slikanje akvarelima i tako dalje. Ako imate mamu koja se bavi umjetnošću i rukotvorinama, neće vam nedostajati opcija na temu kave za istraživanje.

2) Gurmanski sirupi od kave

Raspravu o tome je li korištenje sirupa u gurmanskoj kavi svetogrđe, ostavit ćemo za neku drugu priliku. To je u najmanju ruku sporna točka, ali shvaćamo – milijuni ljubitelja kave uživaju samo u dekadentnoj dozi sirupa u svojoj kavi. Ako je to slučaj s vašom mamom, zašto joj ne biste priuštili set vrhunskih sirupa za ovaj Majčin dan? Izvrstan dodatak svakoj poklon košari za gurmansku kavu.

3) Njega kože s kavom

Nije tajna koliko se užitak kvalitetne kave krije u njezinom fantastičnom mirisu. U tom slučaju uvijek možete uzeti set proizvoda za njegu kože s kavom kao dar za Majčin dan. Opet, ovo je nešto što otvara vrata cijeloj kategoriji proizvoda sama po sebi. Od seruma preko sapuna do pilinga i gelova za tuširanje, postoji veliki izbor kozmetičkih proizvoda na temu kave. Opet, sjajno kada se koristi kao dio jedne od najljepših poklon košara za kavu.

4) Personalizirana odjeća za kavu

Kad smo već kod toga, personalizirani darovi za Majčin dan uvijek nose više značenja i osjećaja od običnih darova. Odjeća s temom kave siguran je dar, ideja za mame koje vole kavu, ali zašto ne biste otišli korak dalje s dozom personalizacije? Postoje neograničene mogućnosti za prilagođavanje jednako neograničenog asortimana odjeće, jednostavnim postavljanjem vaše online narudžbe i čekanjem da se isporuči. Jednostavan i pristupačan način za stvaranje doista jedinstvenog poklona za Majčin dan.

5) Aparat za kavu 3-u-1

I na kraju, velika je vjerojatnost da vaša mama već nema najnoviji aparat za kavu tri u jednom – zgodan mali uređaj koji kombinira francuski tisak, aparat za prelijevanje i aparat za ledenu kavu u jednom tankom okviru. To je ultimativni multitasker za radnu površinu, što ga čini savršenim poklonom za mame koje rade više zadataka.

Kako biste pronašli najbolju kavu na svijetu, posjetite Haymanovu online trgovinu. Donosimo vam legende kave kao što su najbolja Kona kava Hawaii, Jamaican Blue Mountain kava u zrnu i Panama Geisha kava – kliknite ovdje da naručite danas, nudimo besplatnu dostavu diljem svijeta!Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *