Nova marka biljnog podrijetla hrabro namjerava poremetiti tržište morske hrane vrijedno 600+ milijardi dolara

Boldy, nova marka hrane biljnog podrijetla ima za cilj poremetiti tržište morske hrane vrijedno 600+ milijardi dolara lansiranjem svog novog asortimana 100% biljnih plodova mora koji uključuje lignje, losos, tunu, škampe, štapiće od rakova i više.

Osnovao Sve rijetko koji dolazi s mnogo iskustva nakon godina rada s markama biljnog porijekla kao suosnivač PlantForma (ogranak privatne robne marke biljnog proizvodnog pogona), Hrabro lansirat će se ovog ljeta putem partnera za ugostiteljstvo diljem SAD-a.

Kao prehrambena roba kojom se najviše trguje na svijetu, očekuje se da će globalno tržište plodova mora biti vrijedno više od 600 milijuna dolara s približno 3 milijarde ljudi koji se oslanjaju na to kao na svoj glavni izvor proteina.

Prvi javni pregled Boldlyja održat će se ovaj vikend u SEED Festival hrane i vina u Miamiju gdje će brend sudjelovati na degustacijama i ekskluzivnoj večeri u suradnji s restoranima PLANTA.

Obično se koristi u morskim plodovima biljnog podrijetla, Boldly koristi Konjac koji je korjenasto povrće popularan zbog svoje teksture i nutritivnog profila koje se mogu naći u dijelovima Azije.

Lansiranjem raznovrsnog asortimana proizvoda koji uključuje sashimi od lignji, lososa i tune, škampi, štapiće od rakova i filete bijele ribe, Boldly ima drugačiji pristup u odnosu na druge robne marke plodova mora u svemiru partnerstvom s prehrambenim sektorom i ciljanjem na fleksibilne večere koje žele smanjiti unos plodova mora.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *