Koliko kofeina ima gazirana voda s kofeinom Bubly Bounce?

Gazirana voda s kofeinom Bubly Bounce pakiranje limenki od 12 oz, trostruko bobičasto voće

Bubly nam je već uljepšao radni dan svojim oštrim voćnim okusima i osvježavajućim mirisom. Sada postoji verzija s blagim kofeinom koja će vašim poslijepodnevima dati dodatni poticaj. Sa samo 35 mg kofeina po porciji od 12 unci, Bubly Bounce savršen je lijek za podnevnu pad bez veće količine kofeina iz šalice kave ili intenzivnog naleta šećera iz limenke gaziranog pića. Evo kako se Bubly Bounce uspoređuje s drugim pićima koja biste mogli potražiti za nekoliko preostalih sati vaše smjene.

razdjelnik 6

Koliko kofeina ima u Bubly Bounce?

Gazirana voda je obično bez kofeina, ali postoji nekoliko varijacija s kofeinom. Phocus, AHA, Perrier i Caribou samo su neki od brendova koji sada nude gaziranu vodu s kofeinom.

Bubly Bounce sadrži 35 mg kofeina. To je prilično niska količina s obzirom da većina napitaka od kave prelazi 100 mg, a čak i druge gazirane vode mogu se kretati blizu troznamenkaste brojke. Gazirana voda s kofeinom ima tendenciju da ostane ispod 150 mg, a Bubly se uklapa točno na nižu do umjerenu stranu ljestvice.

Piće* Kofein u mg. po 12 oz. servirati
AHA gazirana voda 30 mg
Bubly Bounce 35 mg
Pjenušava voda Caribou BOUsted 75 mg
GURU gazirana energetska voda 100 mg
Pjenušava voda Pep Talk 50 mg
Perrier Energize 140 mg
gazirana voda Phocus 75 mg
Poljska izvorska gazirana energetska voda 75 mg

*Neke od ovih linija pića imaju više okusa, ali sadržaj kofeina u cijelosti je dosljedan.

Kako se Bubly Bounce može usporediti s drugim napitcima s kofeinom?

Gazirana voda s kofeinom obično ne sadrži toliko kofeina kao popularniji napici poput kave ili čaja. Ne postoji nešto poput prosječne šalice kave jer sve, od okusa do sadržaja kofeina, ovisi o pojedinim zrncima i načinu kuhanja.

Međutim, sa sigurnošću se može reći da većina 12 oz. napitci od kave kreću se između 75-200 mg kofeina. Prosječno 12 oz. šalica kuhane kave sadrži oko 142 mg kofeina; međutim, stvarni broj može jako varirati ovisno o zrnu graha koje koristite i vrsti pića. Na primjer, latte se radi s koncentriranim espresso čašama umjesto kuhane kave, a svaka čašica sadrži oko 75 mg kofeina. Osim bez kofeina, sa sigurnošću se može reći da svi napici od kave imaju veći udio kofeina od Bubly Bouncea.

Lišće crnog čaja obično vam daje umjerenu količinu kofeina, s prosječno 72 mg po porciji od 12 unci. Usporediva šalica zelenog čaja sadrži oko 52 mg kofeina. Biljne opcije kao što su paprena metvica, rooibos i kamilica obično ne sadrže kofein.

Bubly Bounce sadrži znatno manje kofeina od kave, a nešto manje od čaja. Njegov sadržaj kofeina je u rangu s nekoliko bezalkoholnih pića. Zapravo, limenka Bubly Bounce zapravo ima točno istu količinu kofeina kao i 12 oz. Koka kola. Energetska pića kao što je Monster uvijek sadrže više kofeina nego Bubly Bounce. Na primjer, 12 oz. Monstera sadrži 120 mg kofeina.

Piće Kofein u mg. Za 12 oz. Servirati
Barqovo korijensko pivo 22 mg
Crna kava 142 mg
Crni čaj 72 mg
Bubly Bounce 35 mg
Koks 35 mg
Dijetalna Cola 46 mg
dr. Pepper 43 mg
Dunkin Donuts Cold Brew kava 195 mg
Grande Latte u Starbucksu (2 čaše espressa) 150 mg
Zeleni čaj 52 mg
Čudovišni energetski napitak 120 mg
Mountain Dew 55 mg
Pepsi 39 mg
Energija vode i vitamina 30 mg

Je li gazirana voda s kofeinom dobra za vas?

S prirodnim okusom i sa samo nekoliko sastojaka, Bubly Bounce i druge gazirane vode s kofeinom definitivno su zdraviji izbor od gaziranih i energetskih napitaka prepunih šećera, kemijskih dodataka. Unatoč tome, dodatni kofein razlog je za zabrinutost.

Za razliku od kave, koja je prirodni izvor kofeina, gazirana voda ne sadrži organski stimulans, pa se mora dodati kao dodatni sastojak. U većini slučajeva kofein se dodaje u piće radi se o umjetnom sastojku, ali ne znamo kako Bubly to radi. Kava je vjerojatno najzdraviji napitak s kofeinom s obzirom na to da sadrži prirodne sastojke, ali ovisi o tome koliko je pijete, pijete li je crnu ili zasipate šećerom.

Važno je pratiti koliko kofeina normalno pijete. Trenutačne smjernice FDA kažu da bi odrasli trebali ograničiti unos kofeina na 400 mg dnevno. Bilo bi potrebno dosta limenki Bubly Bouncea da se dostigne ta brojka, ali možda ne u kombinaciji s drugim izvorima kofeina, poput kave, čokolade, čaja, pa čak i određene hrane kao što su proteinski prahovi i shakeovi.

razdjelnik 3

Zaključak

S veselim, zabavnim okusima kao što su krvava naranča, pasijonka i Trostruka bobicaBubly Bounce može dodati malo više skoka u vaš korak jer sadrži 35 mg kofeina bez zaslađivača ili umjetnih aroma. Iako ima isto toliko kofeina kao i bezalkoholno piće, Bubly Bounce je definitivno zdravija opcija od slatke gazirane vode. Sadrži znatno manje kofeina od energetskih pića, kave i većine čajeva, pa je također pametan izbor ako želite smanjiti unos kofeina ili ako tražite blago kofeinski napitak da završite radni dan snažni. FDA preporuča odraslima da ograniče unos kofeina na 400 mg ili manje svaki dan, tako da Bubly Bounce pruža dovoljno poticaja da vam uljepša dan bez brige o prekoračenju preporučenih razina kofeina.

Možda će vas također zanimati: Koliko kofeina ima u Bai antioksidativnim napicima? Što treba znati!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *