Kolačići od morskog psa s kraljevskom glazurom

Kolačići s morskim psom s kraljevskom glazurom iznenađujuće su jednostavni s vašim omiljenim receptom za šećerne kolačiće ili kupljenim tijestom! Napravite pojaseve za spašavanje i zabavnog morskog psa otvorenih usta s puno zuba. Slijedite ove upute korak po korak za izradu ukrašenih šećernih kolačića za rođendan ili tjedan morskih pasa.

Kolačići morskog psa!! Priređujete Shark rođendansku zabavu? Napravite vlastite kolačiće s morskim psom prema ovim uputama korak po korak koristeći kupljeno tijesto za kolačiće u hladnjaku ili vaš omiljeni recept za šećerne kolačiće. Ovi kolačići s ustima morskog psa sigurno će zagristi za vaše dječje rođendansko slavlje! Uparite ih s kolačićima za spašavanje i vama

Planirate rođendansku zabavu morskog psa? Tražite savršene kolačiće ukrašene tjednom morskih pasa? Ovaj post je za vas! Zabavite se ukrašavajući ove kolačiće s morskim psima kraljevskom glazurom pomoću ovih detaljnih uputa Heather Painchauld. Ako mislite da su ovi kolačići komplicirani, razmislite ponovno! Ovi kolačići su na početničkoj razini pa se nemojte uplašiti da ih sami ukrasite.

Kolačići od morskog psa pripremaju se jednostavno s ohlađenim tijestom za šećerne kolačiće! Zabavite se ukrašavajući ove kolačiće s morskim psima kraljevskom glazurom koristeći ove upute korak po korak. Sjajan je desert za tjedan morskih pasa ili rođendansku zabavu na temu morskih pasa!

Sastojci za Shark kolačiće

Za izradu ovih kolačića s morskim psom potrebni su vam sljedeći sastojci:

 • ohlađeno tijesto za šećerne kolačiće*
 • brašno*
 • šećer u prahu
 • meringue prah
 • gel boje za hranu

Za ovaj post korišteno je ohlađeno tijesto za šećerne kolačiće iz trgovine kako bi ovi kolačići u obliku morskog psa bili što jednostavniji. To možete jednostavno zamijeniti svojim omiljenim receptom za šećerne kolačiće i preskočiti dodatno brašno. Trebat će vam i prenamijenjeni kalupi za kekse morskog psa korišteni u ovom postu, the Mini set za mjenjač oblika za doručak od Michaela. Koristi polukrug (dizajn klina/zdjele) za stvaranje usta morskog psa i oblika krafne za pojas za spašavanje. Također možete pronaći upravo ove mini rezače iz ovog većeg seta koji se nalazi na oba Amazon i Kolačići sa šećernim točkama. Ovo su oba odlična početna seta s mnogo različitih namjena za svaki kalup za kekse.

Kako napraviti Royal Icing

Da biste napravili kraljevsku glazuru, pomiješajte šećer i meringue prah u samostojećem mikseru. Dodajte 8 žlica vode pomoću nastavka za mućenje i tucite 1 minutu na niskoj razini. Nastavite dodavati vodu žlicu po žlicu dok glazura polako ne počne curiti iz pjenjače kada se podigne.

Crveno bijelo sivo i crno Royal Icing u stisnutim bocama

Kada je glazura pripremljena, ako vam se čini da je glazura pretvrda, dodajte još vode jednu po kap. Ako je glazura previše tekuća, dodajte još šećera u prahu jednu po žličicu. Mijenjanje malih količina omogućit će vam da pronađete savršenu konzistenciju bez pretjeranog ispravljanja. Odvojite glazuru u male posude za miješanje i dodajte željenu prehrambenu boju. Dobro promiješajte. Zagrabite glazuru vreće za cijevi ili boce za glazuru kao što je prikazano.

Kako napraviti kolačiće od morskog psa

Ovi kolačići počinju s ohlađenim tijestom za kolačiće. Pomiješajte tijesto i 1/4 šalice brašna. Razvaljajte na ¼” debljine. Izrežite oblike kolačića pomoću a mini rezač za klinove i krafne. Pecite na 350 stupnjeva Fahrenheita oko 8 minuta ili dok rubovi ne počnu smeđiti.

Korištenje kalupa za kolače za krafne za izradu šećernih kolačića za spašavanje

Nakon što se vaši šećerni kolačići ohlade, vrijeme je da ih zalijedite svojom kraljevskom glazurom.

Dodavanje crne glazure kolačićima morskog psa

Obložite glazurom oko ruba klinastog dizajna kolačića i ispunite sredinu. Počnite s crnom kraljevskom glazurom u pola kruga prateći isti oblik uzorka kao kolačić, otprilike 2/3 duljine. Koristite čačkalicu za bušenje mjehurića ili usmjeravanje glazure u rupe. Pustite da se osuši i dodajte sivu glazuru da ispunite ostatak kolačića na vrhu. Pustite da se svako područje dizajna osuši prije nego krenete dalje.

Dodavanje sive glazure kolačićima sa šećerom od morskog psa za rođendansku zabavu na temu morskog psa

Kada se natopljeni sloj osuši, dodajte crvenu liniju između sive i crne glazure kao što je prikazano.

Dodavanje crvene kraljevske glazure kolačićima sa šećerom od morskog psa

Glazura bi se trebala potpuno osušiti, na sobnoj temperaturi najmanje četiri sata, prije dodavanja detalja cijevi na vrh. Na crnu glazuru nanesite otprilike 10 do 12 bijelih zubaca.

Dodavanje zuba u usta morskog psa za rođendanske kolačiće morskog psa

Dodajte crne nosnice crnim jestivim markerom. Možete pronaći jeftine jestive flomastere u lokalnoj trgovini rukotvorina ili Amazon.

Korištenje jestive olovke za hranu za kolačiće s morskim psom

Kako napraviti kolačiće za spas života

Kolačići za spašavanje izvrsni su za rođendansku proslavu na plaži, nautiku ili morskog psa, a vrlo ih je jednostavno napraviti pomoću ovih jednostavnih koraka.

Dodavanje bijele kraljevske glazure šećernim kolačićima

Koristeći kolačiće u obliku krafne, poravnajte oko ruba prstena, čineći tri dijela i razmak između njih otprilike upola manji od vaših bijelih dijelova. Prelijte sredinu bijelom kraljevskom glazurom. Čačkalicom izbodite mjehuriće ili usmjerite glazuru u rupe. Ostavite da se osuši.

Izrada Life Preserver kolačića s royal icingom i tijestom za šećerne kolačiće

Ponovite isti postupak koristeći crvenu glazuru na tri dijela između bijelih kako biste stvorili nešto što podsjeća na spasilac.

Kolačići za spašavanje izvrsni su za rođendansku zabavu na temu plaže ili morskog psa! Za ove jednostavne šećerne kolačiće koristi se ili vaš omiljeni recept za šećerne kolačiće ili kupljeno tijesto za kolačiće u hladnjaku i ukrašeni su kraljevskom glazurom. Iznenadit ćete se koliko je jednostavno napraviti vlastite kolačiće s ukrasima za rođendan ili tjedan morskih pasa!

To je sve što je potrebno za izradu ovih zabavnih kolačića s morskom temom! Sigurno će uljepšati svaki desertni stol i biti hit zabave.

Shark šećerni kolačići s kraljevskom glazurom iznenađujuće su jednostavni s vašim omiljenim receptom za šećerne kolačiće ili kupljenim tijestom! Slijedite ove upute korak po korak za izradu zabavnih šećernih kolačića za rođendan ili tjedan morskih pasa.

Kolačići morskog psa!! Priređujete Shark rođendansku zabavu? Napravite vlastite kolačiće s morskim psom prema ovim uputama korak po korak koristeći kupljeno tijesto za kolačiće u hladnjaku ili vaš omiljeni recept za šećerne kolačiće. Ovi kolačići s ustima morskog psa sigurno će zagristi za vaše dječje rođendansko slavlje! Uparite ih s kolačićima za spašavanje i dobit ćete šarenu kombinaciju za svoj desertni stol.

Kolačići morskog psa

Šećerni kolačići morskog psa pripremaju se jednostavno s ohlađenim tijestom za šećerne kolačiće! Zabavite se ukrašavajući ove kolačiće s morskim psima kraljevskom glazurom koristeći ove upute korak po korak. Sjajan je desert za tjedan morskih pasa ili rođendansku zabavu na temu morskih pasa!

Sastojci

 • 1
  cijev (16,5 oz)
  Tijesto za rashlađene šećerne kolačiće Pillsbury spremno za pečenje*
 • ¼
  kupa
  brašno za sve namjene

Sastojci za Royal Icing

 • 4
  šalice
  šećer u prahu
 • 3
  jušne žlice
  meringue prah
 • 8-12 (prikaz, ostalo).
  jušne žlice
  vode sobne temperature
 • Gel boje za hranu
  crveno-crno
 • crna jestiva olovka za hranu

upute

 1. Pomiješajte tijesto i brašno. Razvaljajte na ¼” debljine. Izrežite oblike kolačića pomoću klinastog kalupa za kolačiće. Pecite na 350 8 minuta ili dok rubovi ne počnu smeđiti. Ohladite 2 minute pa izvadite iz kalupa.

 2. U mikseru pomiješajte šećer i meringue prah. Dodajte 8 žlica vode pomoću nastavka za mućenje i tucite 1 minutu na niskoj razini. Nastavite dodavati vodu žlicu po žlicu dok glazura polako ne počne curiti iz pjenjače kada se podigne.

 3. Nakon pripreme, ako je glazura pretvrda, dodajte još vode jednu po kap. Ako je glazura previše tekuća, dodajte još šećera u prahu jednu po žličicu.

 4. Glazuru razdvojite u četiri male posude za miješanje, jednu ostavite bijelu i u jednu dodajte crvenu, a u druge dvije posude crnu. (Jedan treba biti crn, a drugi siv). Dobro promiješajte. Zagrabite glazuru u vrećice ili boce za glazuru.

Ukrašavanje kolačića morskog psa:

 1. Obložite glazurom oko ruba klinastog dizajna kolačića i ispunite sredinu. Počnite s crnom kraljevskom glazurom u pola kruga prateći isti oblik uzorka kao kolačić, otprilike 2/3 duljine. Koristite čačkalicu za bušenje mjehurića ili usmjeravanje glazure u rupe. Ostavite da se osuši i dodajte sivu glazuru da popunite ostatak kolačića na vrhu.

 2. Kada se poplavljeno područje osuši, dodajte crvenu liniju između sive i crne glazure. Pustite da se svako područje dizajna osuši prije nego krenete dalje. Glazura bi se trebala potpuno osušiti, na sobnoj temperaturi najmanje četiri sata, prije dodavanja detalja cijevi na vrh.

 3. Na crnu glazuru utisnite bijele zube. Dodajte crne nosnice crnim jestivim markerom.

Ukrašavanje kolačića Spas za spašavanje

 1. Koristeći kolačiće u obliku krafne, poravnajte oko ruba prstena, čineći tri dijela i razmak između njih otprilike upola manji od vaših bijelih dijelova. Prelijte sredinu bijelom kraljevskom glazurom. Čačkalicom izbodite mjehuriće ili usmjerite glazuru u rupe. Ostavite da se osuši.

 2. Ponovite isti postupak koristeći crvenu glazuru na tri dijela između bijelih kako biste stvorili nešto što podsjeća na spasilac.

Bilješke o receptu

Ovaj recept koristi male kalupe za kekse od 2 inča. Jedan je u obliku krafne, a drugi je u obliku klina/zdjelice.

*Možete zamijeniti svoj omiljeni recept za šećerne kolačiće za rashlađeno tijesto za kolačiće.

Shark Week Cookies nikad nisu izgledali bolje od ovih zabavnih kolačića sa zubima morskog psa i pojasom za spašavanje! Napravite vlastite kolačiće ukrašene tjednom morskih pasa prema ovim uputama korak po korak koristeći kraljevsku glazuru.

Ovi se kolačići također dobro slažu s easy kolačići za plažu koje smo predstavili u prošlosti.

Oduševite goste i uštedite vrijeme s ovim kolačićima za rođendan na plaži ukrašenim vodom, pijeskom i šarenim kišobranima! Ovi jednostavni kolačići savršeni su za vaš sljedeći rođendan ili ljetnu proslavu poput zabave uz bazen, kuhanja ili piknika. #cupcakes #plaža #dječjezabave #rođendanske zabave #ljeto #desert

Domaćin rođendanske zabave morskog psa i sirene?

Ako organizirate zabavu sirena i morskih pasa, pogledajte brojne zabave ideje za rođendansku zabavu sirena u Finding Zest. Toliko zabavnih opcija za uparivanje s ovim kolačićima na temu morskog psa!

Sirena Jello šalice za rođendansku proslavu Mermaid

Mermaid žele šalice | Pronalaženje poleta

Nadam se da vam se sviđaju ovi jednostavni šećerni kolačići prema vašem omiljenom receptu za šećerne kolačiće ili kupljenom tijestu za kolačiće u hladnjaku i ukrašenom kraljevskom glazurom. Savršeno za rođendansku proslavu morskog psa ili kolačiće ukrašene tjednom morskog psa!

Kolačići s morskim psom s kraljevskom glazurom iznenađujuće su jednostavni s vašim omiljenim receptom za šećerne kolačiće ili kupljenim tijestom! Slijedite ove upute korak po korak za izradu zabavnih šećernih kolačića za rođendan ili tjedan morskih pasa.
Kolačići od morskog psa pripremaju se jednostavno s ohlađenim tijestom za šećerne kolačiće! Zabavite se ukrašavajući ove kolačiće s morskim psima kraljevskom glazurom koristeći ove upute korak po korak. Sjajan je desert za tjedan morskih pasa ili rođendansku zabavu na temu morskih pasa!
Šećerni kolačići morskog psa pripremaju se jednostavno s ohlađenim tijestom za šećerne kolačiće! Zabavite se ukrašavajući ove kolačiće s morskim psima kraljevskom glazurom koristeći ove upute korak po korak. Sjajan je desert za tjedan morskih pasa ili rođendansku zabavu na temu morskih pasa!
Kolačići za spašavanje izvrsni su za rođendansku zabavu na temu plaže ili morskog psa! Za ove jednostavne šećerne kolačiće koristi se ili vaš omiljeni recept za šećerne kolačiće ili kupljeno tijesto za kolačiće u hladnjaku i ukrašeni su kraljevskom glazurom. Iznenadit ćete se koliko je jednostavno napraviti vlastite kolačiće s ukrasima za rođendan ili tjedan morskih pasa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *