Kako Drive-Thrus i aplikacije za naručivanje povećavaju prodaju u kafiću
31. kolovoza 2022. (Objavljeno: 22. srpnja 2022.)


Pijucka kafić Drive-thruBarista drži šalicu kave na prolaznom prozoruGradite novi kafić? Želite povećati prodaju u svom postojećem kafiću? Zatim razmislite o dodavanju drive-thru ili korištenju aplikacije za digitalno naručivanje.

Najučinkovitije trgovine koriste oboje, rekao je Scott Fullerton, stručnjak za pokretanje kafića iz Crimson Cup Coffee & Tea.

“Aplikacije za vožnju i naručivanje mogu ponuditi veliku konkurentsku prednost”, rekao je.

“Drive-thru može povećati vaš prodajni kapacitet za oko 25 posto, dok aplikacija za naručivanje može činiti 20 posto prodaje.”

Drive-thrus Povećajte brzinu i kapacitet

Snimke zaslona iz aplikacije za beskontaktno naručivanje Crimson CupScott je primijetio da nepostojanje drive-thrua može ograničiti kapacitet. “Ako vaša lokalna konkurencija ima drive-thru, onda vam je apsolutno potreban”, rekao je.

“Za mnoge, podizanje an espresso piće je dio njihove jutarnje rutine. Neka bude što je moguće brže i jednostavnije,” dodao je.

“Drive-thrus može pružiti bržu uslugu. A kupci ga često doživljavaju bržim, čak i ako nije, jer ne moraju izlaziti iz svojih automobila.”

Pandemija je promijenila ponašanje kupaca, pri čemu su neki kupci pokazali snažnu sklonost vožnji putem vozila.

“Još uvijek vidimo da će određeni kupci koristiti samo drive-thru ili neki drugi način ograničenog kontakta za primanje svoje narudžbe”, rekao je Scott.

Ako struktura zgrade ne podržava fizički drive-thru, rekao je da aplikacija za naručivanje može ponuditi mnoge od istih prednosti.

“Nekoliko kupaca Crimson Cupa povećalo je prodaju postavljanjem sustava preuzimanja s ograničenim kontaktom pomoću aplikacije za online naručivanje”, rekao je.

Povećani kapaciteti stvaraju potrebu za više osoblja

Jedina zamjerka pri korištenju aplikacija za vožnju i naručivanje je da povećani kapacitet znači da trebate više osoblja, rekao je Fullerton.

“Pobrinite se da imate dovoljno osoblja da pokrije vaš auto-thru i šalter”, zaključio je. “Malo stvari će otjerati goste kafića brže od spore usluge!”

Pitanja o otvaranju kafića? Nazovite Scotta Fullertona.

Scott FullertonKao voditelj prodaje u 7 koraka, Scott Fullerton prvi je kontakt za potencijalne vlasnike kafića zainteresirane za pomoć Crimson Cupa. Pomogao je više od 100 poduzetnika da nauče kako otvoriti kafić kroz naš program pokretanja kafića u 7 koraka do uspjeha.

“Razgovaram s potencijalnim vlasnicima kafića kako bih se uvjerio da je posjedovanje kafića prava stvar za njih i da li su prikladni za rad s Crimson Cupom”, rekao je.

“Nazovi me na 888-800-9224 ako želiš razgovarati o svojoj viziji svog kafića.”


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *