Iza kulisa u Love & Lemons

Jeste li se ikada zapitali kako dolazimo do recepata? Saznajte u nastavku! Odgovaram na neka od vaših najčešćih pitanja u ovom zavirivanju iza kulisa.


Phoebe muti umak i Jeanine sjecka cilantro za kuhinjskim pultom


Hej, sretan utorak! Ovdje objavljujemo gomilu recepata, ali prošlo je dosta vremena otkako sam vas obavijestio o našem procesu iza kulisa u Love & Lemons. Mislio sam iskoristiti današnji post kako bih vam omogućio da zavirite u kuhinju Love & Lemons i odgovorite na neka od pitanja koja često dobivam od čitatelja poput vas!

Pokrenula sam Love & Lemons 2011. kao mjesto za dijeljenje sezonskih recepata i kuharskih priča o mom suprugu Jacku i meni. Ja sam kuhala, a Jack i ja bismo fotografirali recepte iz naše kućne kuhinje, tada u Austinu, Texas. Gledajte naprijed 11 (!) godina do sada i Love & Lemons je prilično evoluirao. Kao prvo, živimo u Chicagu i nedavno smo počeli raditi s nevjerojatnom fotograf i stilist za hranu koji snimaju fotografije za blog i talentirani video tim koji stvara video s receptima. Također više ne kuham sama. Umjesto toga, radim s Phoebe, višom urednicom i programerkom recepata Love & Lemons, na testiranju i usavršavanju svakog recepta.


Jeanine drži tavu s cijelim pečenim cvjetačom, a Phoebe miješa lonac juhe na štednjaku


Phoebe radi s nama od 2018., kada sam ja bio usred pisanja Ljubav i limun svaki dan. Počela je testirati recepte i pripremati se za naše fotografije, a sada radi na gotovo svim aspektima Love & Lemons! Nekoliko zabavnih činjenica o njoj:

  • Phoebe je porijeklom iz Wisconsina, ali sada živi u Chicagu.
  • Sezonskim kuhanjem počela se baviti nakon što je jedno ljeto radila na farmi organskog povrća.
  • Salate i glavna jela od povrća njezini su omiljeni recepti koje razvija.
  • Ali nikada neće odbiti ni desert.

Pitanja i odgovori čitatelja

Kako dolazite do recepata?
Uvijek razmišljamo sezonski, a proizvodi u vrhuncu sezone polazište su za većinu naših recepata. U jesen, na primjer, znamo da ćemo htjeti predstaviti nekoliko vrsta tikvica, kao i jabuke, prokulice i, naravno, bundevu. Također pokušavamo ponuditi recepte za koje znamo da će čitateljima biti korisni u različita doba godine, poput recepata za pripremu jela u rujnu ili priloga prije Dana zahvalnosti. (Ako ikad budete imali zahtjev za receptom, javite nam!) Inspiraciju dobivamo i iz jela u restoranima. Nemoguće mi je ići S, Kava od lignji, Kite String Cantinaili Lijeva obala u Chicagu bez želje da eksperimentirate s novim jelom!

Phoebe i ja sjedimo svakih nekoliko mjeseci i biramo niz recepata koje želimo razviti. Nakon toga izrađujemo raspored testiranja i vršimo sva potrebna istraživanja o pozadini ili sastojcima jela. Konačno, počinjemo kuhati!

Testirate li svaki recept?
Da! Phoebe i ja testiramo zajedno većinu dana u tjednu, a ponekad se i sami podijelimo i osvojimo. Neki recepti uspiju nakon samo jednog ili dva testa, dok su za druge potrebna tri ili više. Napravili smo ovaj složenac od zelenog graha možda pet puta u godini kada smo ga razvili. Nitko od nas nije jeo složenac od zelenog graha na Dan zahvalnosti te godine – popili smo jakoooo previše u tjednima koji su prethodili! I recepti za pečenje obično traju dulje. Ovog smo ljeta jeli puno pite od trešanja, a prošle jeseni kolača od jabuka!

Što se događa s ostacima?
Jedemo ih! Phoebe dijeli neke ostatke sa svojim dečkom Alexom, a Jack, Ollie i ja jedemo ostatak. Kao što ste mogli očekivati, zamrzivač je vrlo koristan kada smo morali raditi puno testova recepata. Samo u vrlo rijetkim prilikama imamo toliko epski neuspjeh da na kraju bude bačen (gledajući vas, blender muffini 2020.).


Phoebe miješa lonac na štednjaku, a Jeanine sjecka gljive za pultom


Koji je vaš omiljeni recept na blogu?
Jeanine: pečeni odresci cvjetače s pestom od rikule
Phoebe: Citrusna salata s komoračem i avokadom

Da možete imati samo 3 začina u kuhinji, koji biste odabrali?
Jeanine: dimljena paprika, kumin i korijander
Phoebe: Za’atar, čili u prahu i cimet

Koje je vaše omiljeno jesensko povrće?
Jeanine: Slatki krumpir
Phoebe: Delikatna tikva

Što je s omiljenom hranom za utjehu za jesen?
Jeanine: juha od butternut tikve i ova salata od slatkog krumpira
Phoebe: Parmezan od patlidžana ili ova kremasta tjestenina od tikvica

Pišete li još jednu kuharicu?
Ostanite s nama!

Nadamo se da u Love & Lemons tražite svakodnevnu inspiraciju za povrće i da volite kuhati naše recepte u svom domu. Hvala na čitanju!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *