Gozba hrane na novom Mardi Gras brodu tvrtke Carnival Cruise Line

Ako idete na krstarenje i ne dobijete barem nekoliko kilograma, ili to radite pogrešno ili ste blagoslovljeni nevjerojatnim metabolizmom.

Za većinu turista, jedan od vrhunaca krstarenja je uživanje u širokoj paleti hrane na brodu, a Carnivalov novi Mardi Gras brod odgovara tome.

Prilično sam siguran da sam se udebljao barem pola kilograma dok sam prisustvovao pretpremijernom događaju Sip and Sea. A bio sam na brodu samo šest sati! Je li vrijedilo? Apsolutno.

Spreman za vožnju!
Bolt je prvi roller coaster na brodu za krstarenje.

Posjetitelje na brodu dočekao je šampanjac, a dobrodošlicu im je poželio direktor krstarenja Chris Williams. Predsjednica tvrtke Carnival Cruise Line Christine Duffy održala je kratku prezentaciju u kojoj je odala priznanje onima koji su igrali ulogu u stvaranju i dovršetku broda. Kratka glazbena točka pokrenula je zabavu, a zatim su posjetitelji pozvani da se provozaju Boltom, prvim roller coasterom na moru. Probudio sam veliki apetit dok sam čekao u redu za prijevoz.

Veliko pile

Prva hrana koju sam probao bila je mekana piletina, krumpirići, kiseli krastavci i krumpir salata iz Big Chicken Shaquillea O’Neala. Piletina je bila mekana i sočna, a krumpirići su bili tanko izrezani i lijepo hrskavi. Kiseli krastavci i krumpir salata bili su dostupni u samoposlužnom baru, zajedno s raznim umacima za umakanje od piletine. Mogao sam pojesti puno više kremaste, sanjive krumpirove salate, ali morao sam se smiriti jer je bilo još mnogo toga za probati!

Ulična hrana

Moja sljedeća postaja bio je Street Eats, mjesto brze usluge međunarodne ulične hrane smješteno u blizini glavnog brodskog bazena. Probao sam svinjske okruglice char siu, satay od piletine s rižom i krumpiriće Philly cheesesteak. Jasan pobjednik od tri bila je knedla. Svjež i potpuno punjen, dobro se sljubio s malim prilogom ukiseljenog povrća. Morao sam upotrijebiti svu svoju samokontrolu da ne dobijem sekunde, jer je još uvijek bilo puno više terena za uzorkovanje.

Bang Bang Bonsai rolada
Tempura od kamenih kozica
Ljubazno i ​​pažljivo osoblje koje je bilo željno poslužiti nije bilo samo u Bonsai Sushiju, već na cijelom brodu.

Moj sljedeći posjet bio je Bonsai Sushi, jednom od elegantnih brodskih restorana za sjedenje. Predmeti koje sam ovdje kušao bili su mi među omiljenima dana. I Bang Bang Bonsai Roll i Rock Shrimp Tempura bili su vrijedni ponavljanja. Ali propustio sam nekoliko sekundi i nastavio, odlučan da ne odustanem prije nego isprobam sve dostupne ponude.

Bio sam uzbuđen što sam probao ChiBang, restoran kineske i meksičke kuhinje. Mini quesadilla bila je dobro pripremljena, ali omot od zelene salate mogao je imati više punjenja i okusa.

Quesadilla od sira
Obloga od zelene salate

Emeril’s Bistro 1396 nudi okus New Orleansa od slavnog kuhara Emerila Lagassea. Od tri artikla dostupna za kušanje, mesna pita Natchitoches bila je daleko najbolja. Punjena slanim umakom od mesa, podsjetila me na empanadu. Jambalaya je trebala sadržavati škampe, piletinu i kobasicu, ali otkrio sam samo malo škampa. Dok je kobasica u gumbou bila mekana koja se topila u ustima, pačja koža u juhi bila je neprivlačna.

Emeril’s Bistro 1396 i Bellini iz bara Della Rossa

Moje se kulinarsko putovanje nastavilo u Java Blue Cafeu na pitu s piletinom i četiri krafne. Pita je bila lijepa i mala. Male krafne bile su prave veličine za grickanje, ali su imale pomalo ustajao okus.

Pita od kokoši
Krafne raznih okusa iz Java Blue Cafea
Macaron od vanilije sa sorbetom od malina
Carnival Kitchen ima demonstracije kuhanja.

Puno bolji slatki užitak bili su macarons punjeni sorbetom u Carnival Kitchenu, koji nudi demonstracije kuhanja pod vodstvom kuhara. Sorbet od malina je bio fantastičan; ovo je mjesto gdje sam se slomio i predao drugoj pomoći.

Potaknut visokim šećerom, krenuo sam do 17. palube kako bih se uhvatio u koštac s mojom posljednjom stanicom: Guy’s Burger Joint. Dok jedu, gosti mogu gledati video Guya Fierija koji pokazuje kako pravi svoje hamburgere. Probao sam The Ringer, čizburger preliven zelenom salatom, rajčicom, sirovim lukom, kiselim krastavcima, kolutom luka i BBQ umakom. Nakon što sam snimio sliku, izvadio sam većinu zelene salate i sav sirovi luk i zamijenio ih slaninom i pirjanim lukom, koji su se nalazili na šanku s preljevima u restoranu. Bio je jako dobar hamburger, ali sam bio previše sit da bih ga pojeo. Više sam volio pomfrit u Big Chickenu nego Guy’s pomfrit, koji je bio prilično slan.

Zvonar

Srećom, na brodu je bilo mnogo barova za izbor da utažim žeđ nakon slanih krumpirića. Odlučio sam zaokružiti dan daiquirijem od jagode i banane iz Red Frog Tiki Bara, koji sam uživao ispijajući dok sam šetao brodskim kabinama, toplicama i drugim sadržajima.

Daiquiri od jagode i banane
Životinje s ručnicima uvijek su zabavna značajka karnevalskih krstarenja.
Spa centar Cloud 9 uključuje slanu saunu, 25 soba za tretmane i još mnogo toga.
Novi brod nazvan je po prvom Carnivalovom brodu. Iako je ime isto, brod je puno veći!

Nakon pregleda Sip and Sea, osoblje Mardi Grasa odmah se bacilo na posao kako bi pripremilo brod za njegovo prvo putovanje sljedećeg dana. Brod je isplovio 31. srpnja, što ga čini prvim krstarenjem koje je isplovilo iz Port Canaverala od pauze u cijeloj industriji prije 16 mjeseci. Mardi Gras će posjetiti San Juan, Puerto Rico; Amber Cove, Dominikanska Republika; i Nassau, Bahami.

Živjeli za uspješno prvo putovanje!

Za više informacija, posjetite www.carnival.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *