Crimson Cup Innovation Lab domaćin Coffee ColLab 2022
4. rujna 2022. (Objavljeno: 2. rujna 2022.)


Latte art u Columbus Coffee ColLab u Crimson Cup Innovation LabKupac kave Dave Eldridge razgovara sa sudionicima na Columbus Coffee ColLab 2022.Bili smo oduševljeni što smo okupili ljubitelje kave Columbus i profesionalce za kavu na trećem Columbus Coffee ColLabu u našem Crimson Cup Innovation Labu.

Columbus Festival kave predstavio događaj čiji je pokrovitelj bio Crimson Cup i naša perjanica CRIMIZON kavana.

U edukativnoj i zabavnoj večeri nastupili su:

  • Sesije edukacije o kavi,
  • Uzorci jesenskog jelovnika CRIMSON-a,
  • A kavu s mlijekom umjetničko natjecanje, i
  • Uzorci hrane i pića iz lokalnih pekara, pivovara, restorana i kamiona s hranom.

Gosti su dobili prigodnu ColLab šalicu za 2022. za kušanje kave.

“Bilo nam je zadovoljstvo okupiti lokalne ljubitelje kave, profesionalce kave i gurmane kako bismo proslavili lokalnu kavu i hranu,” rekao je osnivač i predsjednik Crimson Cupa Greg Ubert.

“Naš laboratorij za inovacije, jedini u Ohiju SCA-certificirani Premier Training Campus, bio je savršeno okruženje za ovu poučnu i zabavnu večer.”

Coffee Collab je sadržavao tri edukacijska sata o kavi koje su vodili naši stručnjaci za kavu i baristi.

Kupac Crimson Cup Coffee Dave Eldridge predstavio je 30-minutnu sesiju o triangulaciji. Sudionici su naučili o razlikovanju karakteristika kave, a zatim su pokušali identificirati neobičnu kavu među troje ispitanika.

prezentacija na Coffee Collabu 2022Druge sesije kave uključivale su Rješavanje problema s kuhanjem piva kod kuće: 6 elemenata dobrog kuhanja i metode prelijevanja: Hario V60, Chemex i Kalita Wave.

CRIMSON baristi posluživali su uzorke jesenskog sezonskog jelovnika Brew Bara, uključujući Autumn Spice Kava s mlijekomHopped Nitro na propuh i Modbar pour overs.

Pattycake Bakery, Happy little Treats, Litt Kombucha, Land Grant i Broke Johnny Food Truck donirali su hranu i piće. Snowville Creamery je donirao mlijeko.

Sudionici su uživali u prilici kupiti kutije CRIMSON kave od 12 unci, uključujući Ethiopia Kossa Kebena, Peru NARSA Natural, Peru Natural Gesha, Guatemala Finca El Cadejo, Colombia Double Anerobic Caturra i Wayfarer Blend. Ove kave možete kupiti i na CRIMSON web mjesto.

Noć je zaključila a Kava s mlijekom Art Throwdown natjecanje.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *