% Arabica ulazi u Kanadu sa Snowy White Toronto Flagshipom Dnevne vijesti o kavi Roast Magazine

% Arabica Toronto 1

Sve slike zahvaljujući % Arabica.

Japanski lanac kafića % Arabica je otvorio svoju prvu trgovinu u Kanadi, unutar Yorkdale Shopping Centra u Torontu.

Nakon pržionice i kafića koji su prošle godine otvoreni u Brooklynu, New York, lokacija u Torontu druga je lokacija lanca specijaliziranih kavana u Sjevernoj Americi. Trenutno se rade na još dvije kanadske lokacije — jedna u Union Stationu u Torontu i druga u Whistleru, BC.

% Arabica Toronto 3

Novi % Arabica kafić u Torontu.

Još jedno sjevernoameričko mjesto je očekuje se da će doći u Los Angelesu trgovačkom centru The Grove, iako datum otvorenja još nije objavljen.

Sveukupno, nova lokacija u Torontu je 134. % Arabice u svijetu, nakon otvaranja posljednjih godina u kontinentalnoj Kini i na Bliskom istoku, gdje lanac ima 70, odnosno 35 trgovina.

Marku je osnovao Kenneth Shoji u Hong Kongu 2013. prije nego što je 2014. otvorio svoju glavnu trgovinu u Kyotu, u Shojinom rodnom Japanu.

% Arabica Toronto 2

% Arabica Toronto.

Naime, % Arabica nastavlja opremati sve svoje trgovine aparatima za espresso prepoznatljivog izgleda koje proizvodi tvrtka sa sjedištem u Seattleu Slayer Espressoza koji je % Arabica također međunarodni distributer.

Svijetle drvene obloge na stranama prilagođenog Slayer Espressa daju jednu od rijetkih tople boje u dućanu u Torontu, koji inače obiluje čistim kremastim i bijelim površinama ispod masivnog stupca vreća za kavu od vreća za kavu.

% Arabica Toronto 5

U najavi otvaranja, % Arabica opisuje trgovinu kao “minimalistički interijer i japanski nadahnuti ambijent koji podsjeća na Kyoto.”

% Arabica Toronto maloprodaja


Ima li vaša tvrtka za kavu novosti za podijeliti? Obavijestite urednike DCN-a ovdje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *