19 najboljih Dutch Bros limunada u 2023.: rangirano i recenzirano!

čaša limunade s kriškom limuna_jumpstory

Iako je najpoznatiji po svojoj kavi, Dutch Bros u ponudi ima impresivan izbor limunada. Možete čak napraviti vlastitu kreaciju koristeći bilo koji od sirupa marke. Možete dodati malo čaja, dodatnu kapljicu sirupa u ili na piće, a možete čak imati i mekani vrh, koji je pjena od mlaćenice.

Nijedna od pravih limunada nema kofein osim limunade od zelenog čaja ili ako odlučite dodati čaj ili kavu svom piću. Također, bez obzira na to koliko okusa odaberete dodati, vaša limunada ima jednu dozu sirupa, što znači da sve kombinacije okusa imaju istih 56 miligrama šećera po srednjem obroku, što je otprilike isto koliko i u limenci vašeg omiljenog gaziranog pića.

Osim što vam daje mogućnost da smislite vlastiti pripravak, Dutch Bros ima izbor ideja među kojima možete izabrati, uključujući 19 limunada u nastavku.

razdjelnik 3

19 najboljih Dutch Bros limunada pića:

Obično se Dutch Bros limunada poslužuje s ledom. Zapravo, to je gazirana limunada s malom količinom sirupa po vašem izboru i svim dodacima, s hrpom leda. Također se možete odlučiti za miješanje. Miješane limunade uključuju iste sastojke, ali se miješaju kako bi piće dobilo glađu konzistenciju.

1. Aquaberry

Okusi: Plava malina, kivi, jagoda, lubenica

Aquaberry limunada je dobila ime po tome što spaja lubenicu i kivi, jagode i plave maline. Slatkastog je, pomalo gorkog okusa i osvježavajući je izbor.


2. Astronaut

Okusi: Badem, kupina, malina

Pretpostavlja se da je Astronaut tako nazvan jer nije s ovog svijeta. Kombinira okuse bobičastog voća kupine i maline s orašastim okusom badema za limunadu koja je malo drugačija od uobičajene.


3. Limunada od plavih malina

Plava limunada od malina popularna je zbog svoje boje, ali i zbog osvježavajućeg i blago gorkog okusa. Ako želite još više voćnog okusa, na vrh šalice možete dodati preljev plave maline.


4. Limunada ubojica zmajeva

Okusi: Plava malina, malina, kupina kišica

Ova limunada bogata bobičastim voćem ima plavu malinu i sirup od maline u limunadi s dodatnom kapljicom kupine na vrhu za još više voćnog okusa.


5. Limunada Eclipse

Okusi: Passion Fruit, Breskva, Blackberry Drizzle, Blue Raspberry Drizzle

Eclipse ima tropsku bazu s marakuje i limunadom s okusom breskve. Mlaz od kupina i plavih malina daju mu preljev od bobičastog voća. Ako ga pijete na slamku, prvo ćete osjetiti tropske okuse s kiselim bobičastim okusom na kraju.


6. Električna limunada od bobica

Okusi: Plava malina, limeta

Electric Berry Lemonade kombinira šokantnu boju plave maline s citrusnim okusom limete kako bi vam dala limunadu s udarcem.


7. Vatreni gušter

talijanski sok u čaši s bosiljkom
Autor slike: Fabio Alves, Unsplash
Okusi: Banana, naranča, jagoda

Slatkoća jagode, kiselkast okus naranče i glatka zasitna tekstura banane čine Fire Lizard: još jednu popularnu kombinaciju okusa limunade Dutch Bros.


8. Limunada od zelenog čaja

Limunada od zelenog čaja osvježava na nekoliko načina. Dobivate pjenušavi miris limunade kao i antioksidansima bogati blagi kofeinski okus zelenog čaja.


9. Laser Cat

Okusi: Kokos, malina

Kokos ima blago orašast okus i sladak je, što dodaje slatkoću sirupu od maline u limunadi Laser Cat.


10. Limunada

vrč limunade na stolu outdoor_jumpstory

Jednostavan okus limunade je osvježavajući i, bilo da je ledena ili miješana, hladno je i ugodno piće. Ne samo da čini osnovu svih Dutch Brosovih limunada, već je i samo po sebi popularno piće.


11. Palm Beach limunada

Okusi: Breskva, Nar

Palm Beach Lemonade je s okusom breskve i nara i izvrsnog je okusa takav kakav jest, ali u određenim razdobljima u godini neke će trgovine dodati i pravi voćni preljev, u kojem trenutku piće postaje poznato kao High Dive.


12. Limunada od palminog drveta

Okusi: Limeta, marakuja, nar

Limeta je izvrstan okus za limunadu jer se limun i limeta tako dobro nadopunjuju, ali kapljica limete dodaje mali zalogaj napitku. The Palm Tree Lemonade iskorištava ovaj zalogaj i dodaje voćni okus marakuje i nara u mješavinu.


13. Voda strasti

Okusi: Voće strasti, lubenica

Passion water kombinacija je okusa marakuje i lubenice. Kao i bilo koja druga limunada ovdje, može se prilagoditi dodatkom kapljice na vrhu pića.


14. Zraka sunca

Okusi: Kupina, grejp, breskva

Ray of Sunshine sadrži grejpfrut i breskvu s kupinom, dajući slatki okus koji osvježava paletu.


15. Stop svjetlo

Okusi: Kivi, marakuja, nar

Okusi kivija, marakuje i nara u Stop svjetlu daju mu tri boje semafora, kao i žar limunade.


16. Limunada od jagoda i ananasa

Okusi: Ananas, jagoda

Limunada od jagoda i ananasa jedan je od favorita Dutch Brosa. Uzima limunadu od jagoda i dodaje joj još malo voćnog punča dodavanjem sirupa od tropskog ananasa.


17. Limunada od jagoda

piće od jagoda na stolu

Limunada od jagoda je svježa i osvježavajuća, bilo da je ledena ili izmiksana. A ako vam nije dovoljno okusa jagode, uvijek možete dodati preljev od jagoda na vrh.


18. Tigrova krv

Okusi: Kokos, jagoda

Kokteli Tiger’s Blood prilično su česti u barovima i restoranima, a Tiger’s Blood Lemonade u Dutch Brosu ima istu jarko crvenu boju krvi i istu kombinaciju kokosa i jagode koja daje egzotičan okus.


19. Tropska limunada

Okusi: Plava malina, kokos, marakuja

Kombinacija tropskih okusa plave maline, kokosa i marakuje daje ime ovoj Tropical Lemonade, a podsjetit će vas na odmor na plaži.

razdjelnik 2

Zaključak

Limunada je osvježavajući napitak koji je prirodno bez kofeina, iako možete dodati kofeinski udarac čajem ili kavom. U tvrtki Dutch Bros možete birati između bilo kojeg sirupa i umaka tvrtke i pomiješati ih s njihovom mješavinom limunade. Piće se može poslužiti s ledom ili pomiješano s ledom, a na vrh možete dodati kapljicu ili vrhnje za doista jedinstveno piće.

Gore su neke od najboljih Dutch Bros limunada, ali dio užitka u ovoj ponudi pića je stvaranje vlastite jedinstvene kombinacije.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *