10 najboljih Starbucks pića za djecu u 2022.: rangirano i recenzirano!

starbucks piće

Nije neuobičajeno imati svoje mališane sa sobom kada se javi potreba za posjetom vašem lokalnom Starbucksu. Češće nego inače, naša potreba za malo kofeina da bismo mogli nastaviti je zapravo zahvaljujući našoj djeci i njihovoj aktivnosti kroz krov razini. Također nije neuobičajeno čuti vašu djecu kako vas mole i mole da im naručite piće kako bi i oni bili poput vas. Možda ćete se boriti protiv poriva da ispunite njihovu želju i darujete im prvu malu Starbucks šalicu, ali na kraju svi znamo da ćete popustiti.

Kako bismo vam pomogli u ovom važnom uvodu ne samo u Starbucks, već i u svijet istinski ukusnih pića, napravili smo popis od 10 najboljih Starbucks pića za djecu. To vam može olakšati odluku i osigurati da vaše dijete krene s pravom nogom kada je u pitanju lokalni Starbucks. U nastavku pogledajte naše favorite.

razdjelnik 6

10 najboljih Starbucks pića za djecu:

1. Posuda za kuhanje na pari od vanilije

mlijeko na pari piće s cimetom

Da, čak i Starbucks ima opcije koje ne uključuju kofein. Vanilla Steamer sjajno je piće koje će zadovoljiti potrebu vašeg mališana da bude poput vas i pije ukusan Starbucks napitak. Vanilla Steamer sastoji se od mlijeka kuhanog na pari i nekoliko pumpica za sirup od vanilije. Ovo je piće također prilagodljivo. Ako vaše dijete nije ljubitelj vanilije, umjesto toga možete zatražiti sirup od karamele ili čokolade. Također možete zamijeniti mlijeko. Većina kuhala na pari napravljena je od 2%, ali Starbucks ima zobeno, kokosovo ili bademovo mlijeko koje možete birati.


2. Karamel jabuka začin

Još jedno piće na jelovniku koje je sigurno za djecu svih uzrasta je začin karamela jabuka. Opet nema kave na vidiku, samo sok od jabuke kuhan na pari i sirup od cimeta preliven tučenim vrhnjem i prelivom karamele. Mališani će pomisliti da uživaju u karamel jabuci u šalici. Što bi moglo biti bolje kada posjetite Starbucks s odraslima?


3. Frappuccino krema od jagoda

starbucks pink pink kofein
Slika: kckate16, Shutterstock

Ako ne pokušavate izbjeći da svojoj djeci date malo šećera, onda je Strawberry Crème Frappuccino izvrstan izbor. Da, ova poslastica je slatka, ali ako ćemo iskreno, vrlo je slična šalici sladoleda. Starbucks pravi ovo piće miješanjem leda, mlijeka i pirea od jagoda. Zatim se prelije šlagom. Vaši će se mališani svidjeti okusom za vruće dane kao način da se rashlade.


4. Ledeno zobeno mlijeko od smeđeg šećera

Latte od lavande sa zobenim mlijekom
Autorstvo slike: Chrisdunlap8, Shutterstock

Jedno od najpopularnijih pića u Starbucksu je Iced Brown Sugar Oatmilk Shaken Espresso. Iako možda volite ovo energizirajuće piće, malo je previše za vašu djecu. Umjesto toga, Starbucks nudi bezolovnu verziju koja im daje odličan okus bez kofeina, Iced Brown Sugar Oatmilk. Ovaj je napitak idealan za djecu koja trebaju izbjegavati mliječne proizvode, i naravno, espresso, a pritom ostati modni poput svojih roditelja.


5. Vruća bijela čokolada

blagdanski napitak od bijele tople čokolade sa snjegovićem na šlagu

Kad vani zahladi, djeca vole tople napitke za zagrijavanje baš kao i odrasli. Starbucks vam može udovoljiti svojom bijelom vrućom čokoladom. Ovaj napitak koristi samo mlijeko kuhano na pari i umak od bijele čokolade kako bi vašim mališanima pružio ukusnu poslasticu. Jedini problem s ovim je što ima prilično malo šećera. Ako ne želite da vaši mališani odskaču od zidova, možda ćete morati naručiti kratku veličinu!


6. Frappuccino od mahuna vanilije

kako napraviti frapućino od mahune vanilije
Slika: Eduard Zhukov, Shutterstock

Većina djece će voljeti Starbucks Vanilla Bean Frappuccino, pogotovo ako su ljubitelji milkshakeova od vanilije. Ovo piće lako je omiljeno kod ljudi svih dobi. Jednostavan je, ali ukusan i olakšava podnošenje vrućeg ljetnog dana. Posjećujete li Starbucks sa svojom djecom, ovo piće će ih razveseliti, a vama će pomoći da budete sigurni da ne piju nešto što vi ne biste odobrili.


7. Limunada od miješanih jagoda

domaće starbucks ružičasto piće
Autor slike: pilipphoto, Shutterstock

Za djecu koja su ljubitelji bljuzgavice, jagoda i limunade, Blended Strawberry Lemonade je siguran pogodak. Ovaj je napravljen od Starbucksovog ukusnog pirea od jagoda, crème Frappuccino umaka i naravno, limunade. Djeca svih uzrasta će voljeti ovu poslasticu, ali imajte na umu da je gusta. Manja djeca mogu imati problema s ispijanjem.


8. Babyccino

starbucks šalica na drvenom stolu
Autor slike: Engin Akyurt, Pixabay

Babyccino je Starbucksov odgovor mališanima koji žele isto piće kao i njihovi roditelji. Babyccino je jednostavno mlijeko na pari sa simpatičnim imenom. Nema espressa ni kave. Možete zgrabiti ove slatke šalice kako biste pustili svog mini-ja da šeta uokolo s osjećajem da pije kavu s profesionalcima. Ti i barista bit ćete jedini koji će znati istinu.


9. Ljubičasto piće

Starbucks možda nije uložio puno truda u imenovanje ovog pića, ali vidjet ćete da u šalicu stavljaju ukus. Znamo kako djeca vole pića hladnih boja, a ovo odgovara na taj poziv. Purple Drink je mješavina ledenog čaja strasti, sirupa od vanilije i sojinog mlijeka koji se poslužuje ohlađen. Na vrhu ćete pronaći kupine i borovnice kako lebde uokolo. Mališanima će se svidjeti ova mješavina i možda će čak početi češće tražiti da idu u Starbucks, što je i za vas dobitak.


10. Caramel Ribbon Crunch Frappuccino

starbucks piće s karamelom
Zasluga za sliku: Olena Bohovyk, Pexels

Ako tražite način da počastite svoju djecu zbog dobrih ocjena ili čišćenja sobe, Starbucks Caramel Ribbon Crunch Frappuccino mogao bi biti vaš odgovor. To je zapravo desert u šalici Starbucksa pa imajte to na umu kada povedete svoju djecu da ga uzmu. Ovo hladno piće napravljeno je od leda, mlijeka, karamelnog sirupa i laganog mrlja ledene kave. Tu je i šlag, karamel umak i karamel šećer dodan na vrh. Kao što smo rekli, to je desertni napitak koji će vašim mališanima dati malo energije pa budite spremni kada ga naručite. Možete ga naručiti i bez kave ako ne želite da vaše dijete ima kofein.

razdjelnik 1

Zaključak

Ugoditi svojim mališanima u posjetu Starbucksu s mamom i tatom ne mora biti loša stvar. Da, neka od pića na ovom popisu imaju malo šećera. U jednom čak ima i malo kave. Ali ako započnete Starbucksovu avanturu svog mališana s pravom nogom tako što ćete pažljivo pratiti što mu dopuštate da proba, cijela obitelj može doživjeti zabavno iskustvo. Neka vaša djeca isprobaju 10 pića s vašeg popisa i odluče koja su im najdraža. Možete to učiniti svojim poslom kada obitelj odluči svratiti u lokalnu trgovinu.


Autor istaknute slike: Gema Saputera, Unsplash

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *