10 najboljih karamel pića u Starbucksu u 2022.: rangirano i recenzirano!

starbucks piće s karamelom

Kad probate piće u Starbucksu, teško je poreći privlačnost ukusne karamele. Možda naručujete napitke od karamele svaki put kad posjetite obližnji Starbucks ili ste možda raspoloženi probati nešto drugo osim svog uobičajenog pića bez karamele. U svakom slučaju, teško je odabrati pravi karamel napitak s obzirom na brojne opcije na jelovniku. Kako bismo vam pomogli, evo pogleda na ono što smatramo 10 najboljih karamel pića u Starbucksu. U nastavku pogledajte kako ova pića odgovaraju kako biste mogli odlučiti koje prvo želite probati.

razdjelnik 6

10 najboljih karamel Starbucks pića:

1. Karamel Macchiato

starbucks piće
Zasluga za sliku: Gema Saputera, Unsplash

Jedno od najpopularnijih, ako ne i najpopularnije, karamel piće u Starbucksu jednostavno je Caramel Macchiato. Ovo kremasto, ukusno piće napravljeno je kombinacijom mlijeka na pari, arome vanilije i Starbucksovog espressa. Završni dodir je preljev karamele na vrhu. Caramel Macchiato može se naručiti vruć ili s ledom što ga čini savršenom poslasticom bez obzira na vrijeme vani.


2. Frappuccino od karamele

frappuccino u starbucks šalici
Zasluga za sliku: Olena Bohovyk, Pexels

Jedno od klasičnih karamel pića koje se poslužuje u Starbucksu je Caramel Frappuccino. Ova slatka poslastica osmišljena je da zagolica vaše okusne pupoljke. Koristeći kavu, karamel sirup i led, baristi kuhaju ovo piće, a zatim ga preliju šlagom i karamelom. Ljubitelji karamele koji žele zadržati ovaj original obožavat će ovo piće. Ako ga niste probali, što čekate?


3. Slana karamel krema Cold Brew

Jedno od novijih karamel pića u Starbucksu koje postaje sve popularnije je Salted Caramel Cream Cold Brew. Ovo ukusno piće spaja dvije najukusnije poslastice koje postoje: hladnu kavu i slanu karamelu. Ako ste ikada probali Starbucksov Cold Brew onda znate kakav je intenzivan okus. Kada se pomiješa sa slanom karamelom, rezultat je kremasta mješavina kave koju ćete sigurno voljeti.


4. Mocha sa slanom karamelom

Mocha je jedno od najpopularnijih pića koja se naručuju u Starbucksu. Ako volite karamelu, sasvim je prirodno da je dodate čokoladnoj dobroti mokke. Umjesto prenaglašenog slatkog okusa karamele, Starbucks je odlučio koristiti slanu karamelu. Rezultat je Salted Caramel Mocha koja je kremasta, a nije preslatka. Ako ste raspoloženi za nešto drugačije, ovo je piće za vas.


5. Caramel Ribbon Crunch Frappuccino

Frappuccino-sa-karamelnim-sirupom_Liliya-Kandrashevich_shutterstock
Zasluge: Liliya Kandrashevich, Shutterstock

Ovo piće jedna je od najboljih mješavina na jelovniku. U svojoj šalici pronaći ćete kavu, karamel sirup, mlijeko, led, tamni karamel umak i šlag od vanilije. Na vrhu je mjesto gdje stvari postaju stvarno zanimljive. Ovaj frappuccino preliven je hrskavim karameliziranim preljevom koji se taloži na vrh šlaga. Ako ste raspoloženi za nešto slatko, bogato i tamno, ovo je piće koje ste čekali.


6. Caramel Brulee Latte

Caramel Brulee Latte je savršen način da se ugrijete s malo slatkoće tijekom zimskih mjeseci. Ovo piće je vrlo jednostavno. Započinje običnom latte kavom, zatim dodajete karamel brulee umak. Nakon toga, ako želite, barista će ga preliti šlagom i nekoliko komadića karamele bruleea za teksturu. Kao što smo rekli, jednostavno je, ali okus će doista zapaliti vaše nepce.


7. Frappuccino od piva s maslacem

Obožavateljima Harryja Pottera poznato je omiljeno piće serije, Butterbeer. Starbucks razumije i osmislio je način na koji možete doživjeti čari Hogwartsa u svojoj šalici kada posjetite trgovinu. Da biste naručili ovo piće, počinjete s crème frappuccinom od mahuna vanilije, a zatim tražite 3 pumpice sirupa od karamele. Tu nisi završio. Potrebne su vam i 3 pumpice sirupa od karamele i šlag na vrhu. Posljednji detalj je posljednji komadić sirupa od karamele na vrhu. Ljubitelji Harry Pottera razveselit će se već nakon prvog gutljaja.


8. Twix Frappuccino

Da, postoji način da naručite Twix Frappuccino u Starbucksu. Ova kombinacija čokolade i karamele izvrsna je za one koji vole slatko i vole Twix. Za narudžbu zatražite Caramel Frappuccino s 2 pumpice sirupa od lješnjaka i 2 pumpice sirupa od karamele. Također morate tražiti java čips u piću. Ovaj sastojak doista ističe gotov proizvod. Na kraju, zatražite prelij čokolade i karamele na vrh i gotovi ste.


9. Karamel jabuka začin

Ovo je jedan od rijetkih napitaka bez kave koji se nalaze u Starbucksu. Ovaj je sok nevjerojatna opcija za jesensko vrijeme i za ugođaj najsvečanijeg doba godine. Počnite sa sokom od jabuke i kuhajte ga na pari. Zatim zatražite da se u smjesu doda sirup od cimeta dolce. Na kraju svoje piće prelijte s malo tučenog vrhnja i malo umaka od karamele. Ovaj ukusni sok začinit će vam dan bez potrebe za kavom.


10. Macchiato s karamelom od malina

Ako ste ljubitelj Starbucks Caramel Macchiata, onda biste ga stvarno trebali probati s malinom. Primijetit ćete potpuno drugačiji okus zahvaljujući oporosti maline umjesto slatkoći vanilije. Prilikom narudžbe jednostavno zamolite svog baristu da zamijeni sirup od vanilije na dnu Caramel Macchiata sa sirupom od malina. Voila, imate novo piće s karamelom koje ćete voljeti.

razdjelnik 1

Zaključak

Za ljubitelje karamele u cijelom svijetu, ova pića u Starbucksu savršen su način za slast u vašoj šalici. Bilo da se držite tradicionalnijih pića ili da vaš barista prodrma stvari naručivanjem s tajnog jelovnika, moći ćete uživati ​​u novim i uzbudljivim karamel napitcima svaki put kad navratite u lokal Starbucks.


Autor istaknute slike: Olena Bohovyk, Pexels

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *